Bandleden

TOM YERUSHALMI

Lead Vocals, Gitaar, Keyboard, Mondharmonica en Percussie

Van klein kinds af aan heeft Tom een grote passie voor muziek gehad. Hij heeft door de jaren heen meerdere instrumenten leren bespelen waarvan zijn voorkeur uit gaat naar zijn akoestische gitaar. Op de middelbare school kwam hij tot de ontdekking dat hij ook een aardig nootje kan zingen en sinds dat moment is zijn passie voor muziek alleen nog maar groter geworden. Sinds die tijd heeft hij in meerdere bandjes gespeeld en schrijft ook veel eigen muziek. Zijn muzikale interesses en inspiraties haalt hij het meest uit de Oldies voornamelijk de 50’s & 60’s. Waar CCR ook zeker een onderdeel van is.

Om te proberen in de schoenen van John Fogerty te stappen is absoluut geen simpele opgave.

Maar Tom gooit zijn hart en ziel in de strijd om zijn eer te betonen aan deze legendarische man en band.

HANS MIKKERS

Drums

Vanaf zijn middelbare schooltijd is Hans fan van, onder andere, Yes, Aphrodite’s Child, The Who en natuurlijk Creedence Clearwater Revival. Zijn muzikale interesse is blijven hangen in de late jaren ’60 en vroege ’70 en toen hij is begonnen met drummen kon het niet anders dan dat dit zou uitdraaien op een Creedence Clearwater Revival tribute band. En zo geschiedde. Na deelname aan verschillende bands, nam Hans in 2018 het initiatief tot het oprichten van WALTSOC. Hans kreeg les van, onder andere, Koen Herfst, Cesar Zuiderwijk en zijn vaste docent Paul Castricum. Het spelen van de nummers van Creedence is voor hem een extra dimensie naast het plezier van samen muziek maken.

MIEBETH MIKKERS

Slaggitaar, Saxofoon, Percussie

Miebeth heeft haar roots in een zeer muzikale familie. Hoewel, zoals al haar familieleden, klassiek geschoold, is haar interesse breder en heeft ook de rockmuziek haar hart gestolen. Als een echte Proud Mary hanteert ze de slaggitaar bij WALTSOC. Met het opnemen van het nummer Long As I Can See The Light In het repertoire van WALTSOC heeft zij ook de saxofoon ter hand genomen. Meer nummers volgen! Haar passie komt terug in een zeer kritische evaluatie van haar eigen spel.
TIM BORST

Sologitaar en Vocals

Gitaarmuziek is er door de vader van Tim met de paplepel ingegoten. Lange tijd speelt Tim af en toe gitaar op zijn zolderkamer. Pas jaren later wordt de gitaar ook in een band-setting opgepakt. Eerst in een pop-rock coverband, waar Tim als enige gitarist veel akkoordenwerk speelt. Nu is WALTSOC via drijvende kracht Hans op zijn pad gekomen. Tim leert in detail over de prachtige muziek van CCR die na al die decennia nog steeds heel vaak ten gehore wordt gebracht. Bijvoorbeeld door WALTSOC.
KAREL FAILE

Basgitaar en Vocals

Muziek speelt een belangrijke rol in het leven van Karel. Vroeger speelde hij trompet, accordeon en keyboard. Met het spelen van de basgitaar heeft hij zijn echte passie gevonden. Zijn liefde voor de muziek van CCR komt volledig tot zijn recht bij WALTSOC.